// Igangværende Projekter
- Vis her
- Download pdf
- Nyere Malerier og Grafik
- Ældre Malerier og Grafik
- Portrætter
- Skulpturer
- Lysarbejder
- Installationer
- Diverse

Udstillingsprojektet Interpolations

Udstillingsprojektet Interpolations, som på et endnu ikke fastlagt tidspunkt vil blive vist på Statens Museum for Kunst, vil bestå af værker, som præsenteres parvis: Et maleri og et objekt. Begge viser interpolationer af tekster, hvor udviklinger af antonyme tekster og tegn (for eks. black-white, kunst-kitsch, order-chaos, alpha-omega) - og ordsammenstillinger, som i udviklngsforløbet bliver suggestivt selvrefererende (for eks. selv-reference, spejl-vendt, inside-information, translation-übersetzung, feed-back) vil være det gennemgående tema. Malerierne vil vise det udtryk, jeg gennem en del år har præsenteret som maler, mens objekterne ved deres side vil vise en ny teknologi: computergenererede hologrammer monteret på konsoller af plast, stål og granit.

Hologramobjekterne vil være interaktive, idet de vil vise tilskueren tekstudviklingerne afspillet som små film, når værket passeres.

F.eks. sådan her (se video)

Desværre har Statens Museum For Kunst aflyst aftalen p.g.a. manglende midler til udstillinger.

Projektet "RETURN TO SENDER"

har nu afsluttet anden runde af research omkring prisvindende ide i Statens Kunstfonds "Open Call 3"

http://www.kunst.dk/billedkunst/kunst-i-det-off-rum/open-call/return-to-sender/

 

 

Projektet "BITS TO ATOMS"

er indtil videre foregået på Statens Værksteder For Kunst og handler om at materialisere små skulpturer ud fra computerfiler udfærdiget i et 3-d program.

http://svfk.dk/dk/Menu/Projekter/Bits+to+atoms/